Βρες τα θέματα και τις απαντήσεις των πανελλαδικών εδώ

Το όραμά μας

Με φροντίδα και συνέπεια δίπλα στον μαθητή…

Από το 1987 μέχρι και σήμερα είμαστε δίπλα στον μαθητή με ένα όραμα: Να τον βοηθήσουμε να κατακτήσει τα όνειρά του. Αποστολή μας όχι μόνο να μεταδώσουμε γνώσεις, αλλά να αναδείξουμε τις δυνατότητες του, να καλλιεργήσουμε την κριτική του ικανότητα, να τον εμπνεύσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό εμπιστευόμαστε έμπειρους εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν, καθοδηγούν και ενθαρρύνουν τους μαθητές τους και εφαρμόζουμε μία σύγχρονη εκπαιδευτική μέθοδο που εμφυσά την φιλοσοφία του να γίνεσαι καλύτερος.

Το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και στις οικογένειές τους και η πρόθεση μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας ωθούν να εξελισσόμαστε διαρκώς, να εκσυγχρονιζόμαστε και να προσαρμοζόμαστε στις νέες εκπαιδευτικές και κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, διατηρώντας όμως αναλλοίωτες τις βασικές μας αρχές και την πίστη στο όραμά μας.

πόρτα

Διαβάστε περισσότερα για εμάς

Ποιοι είμαστε

Είμαστε η πλέον αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή των μαθητών.

Η ομάδα μας

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της επιτυχίας είναι οι εκπαιδευτικοί μας.

Διδακτική Μέθοδος

Μία εκπαιδευτική μέθοδος που αποδεδειγμένα αποδίδει καρπούς.

Οι χώροι μας

Τα Φροντιστήρια Σύστημα διαθέτουν μοντέρνες εγκαταστάσεις.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό, ώστε να βρούμε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας!